Over ons

Waarom Cwize

Cwize is een ambitieus bedrijf met een schat aan credit management ervaring. In onze visie is business intelligence (BI) niet het doel, maar slechts het middel. Wij zijn niet uw standaard BI leverancier, maar de specialist met 100% focus op collections management. Een pragmatische en klantgerichte specialist die BI inzet om onze klanten te ontzorgen. Dat is terug te vinden in de functionaliteit van onze distributie, rapportage en benchmark oplossingen. Door onze expertise op het gebied van software, minnelijke en gerechtelijke incasso begrijpt Cwize de problematiek en ontwikkelingen in uw branche. U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, dat hebben wij samen met onze klanten al gedaan. 

Cwize biedt u grip, controle en inzicht, zonder een beroep te doen op uw eigen IT resources. De SaaS-oplossingen van Cwize beschikken over een ISAE3402 Type II  verklaring en zijn ISO 27001 gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van onze dienstverlening.

 Maak kennis met Cwize

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Martijn Groot. Hij laat u graag zien hoe u door grip, controle en inzicht snel het rendement op uw interne of externe incassoprocessen kan vergroten.